Рух опору закликає зірвати «референдум» російських загарбників на Херсонщині

Рух опору закликає зірвати «референдум» російських загарбників на Херсонщині

Укрінформ
Рух громадянського опору «Жовта стрічка» закликає мобілізуватись і не дати провести псевдореферендум на захоплених військовими рф територіях України та звертає увагу, що ворог концентрує свою увагу на малих містах Херсонської області.

Як передає Укрінформ, про це організація повідомляє у Телеграмі.

«Зірвемо референдум! Наші активісти в Херсоні та в Новій Каховці розклеїли нові листівки, проте зараз мова йде про небезпеку», - інформує рух.

«Жовта стрічка» закликає всім мобілізуватись і не дати самопроголошеній «владі» та російським загарбникам провести свій «референдум».

Читайте також: росіяни обіцяють херсонцям 10 тисяч рублів за участь у «референдумі»

Зазначається, що зараз ворог проводить публічні обговорення в Херсонській області та в окупованих районах Запорізької області, залякує українців примарними «проблемами» у разі ігнорування референдуму.

Загарбники концентрують свою увагу на малих містах та селах і селищах - таких, як Скадовськ, Великі Копані, Генічеськ, Берислав, Нова Каховка, Каланчак, Чаплинка тощо, бо думають що в цих населених пунктах немає спротиву.

«Проте це не так. Ми звертаємось до наших підписників, активістів повідомляти нам більше інформації про колаборантів, пересування російських військ», - наголосили активісти.

Читайте також: Гауляйтер Каховки на Херсонщині ходить з охороною та готується до втечі

Рух закликає розклеювати листівки, малювати графіті, маркувати будівлі буквою «Ї» -наразі усім треба об’єднатись проти ворога. Листівку проти "референдуму" можна завантажити тут.

Як повідомляв Укрінформ, Рух громадянського опору «Жовта стрічка» оголосив винагороду за затримання "гауляйтера" Криму Сергія Аксьонова та за інформацію про його точне місцезнаходження.

У Херсонській області російські загарбники перевіряють будинки навколо місць проведення «референдуму». В регіоні війська рф посилюють терор і фільтраційні процедури для херсонців. Водночас населення області не підтримує процесу організації «референдуму».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-