На Херсонщині жителям радять уникати район Антонівського мосту - його оточили росіяни

На Херсонщині жителям радять уникати район Антонівського мосту - його оточили росіяни

Укрінформ
російські загарбники оточили з двох боків Антонівський міст на Херсонщині, місцевим жителям радять триматися від цього району подалі.

Про це у Телеграм поінформував перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський, повідомляє Укрінформ.

«Сьогодні вночі ЗСУ відпрацювало ключові точки логістичних маршрутів орків на Херсонщині, зокрема Антонівський міст. Міст окупанти оточили із двох сторін, місцевих жителів близько не підпускають, поводяться у спілкуванні з людьми практично неадекватно, будьте обережними і намагайтеся триматися від цього району подалі», - зазначив він.

Соболевський наголосив, що російські військові «конкретно не в собі».

Читайте також: На Херсонщині загарбники посилюють фільтраційні процедури

«Сам міст, за попередніми даними, зазнав серйозних пошкоджень. ЗСУ вкотре показали, що здатні здійснювати вогневий контроль над ключовими точками військової інфраструктури, попри всі спроби ворога прикрити їх своїми системами реб/ппо/про», - підсумував посадовець.

Як повідомляв Укрінформ, українські військові знову завдали ударів по Антонівському та Каховському мостам.

Читайте також: На Херсонщині ворог намагається відновити Антонівський міст

Нагадаємо, на Херсонщині свій рух через греблю Каховської ГЕС російські військові прикривають цивільним транспортом місцевих жителів. Те, що російські загарбники повністю відремонтували Антонівський міст поблизу Херсона, не відповідає дійсності, там поклали на дірки дорожні плити. Користуватись Антонівським мостом після його ремонту, який відбувається із порушенням будівельних норм, небезпечно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-