На Херсонщині ворог намагається відновити Антонівський міст

На Херсонщині ворог намагається відновити Антонівський міст

Укрінформ
На Херсонщині російський агресор намагається відновити Антонівський міст; працюють без інженерних планів.

Про це у Фейсбуці написав перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський, передає Укрінформ.

«Орки намагаються відновити Антонівський міст. Працюють без розрахунків навантаження, без інженерних планів – просто накривають плитами пошкоджені ділянки. За не підтвердженою поки що інформацією, для цього вони збиралися використовувати ПАГи, аеродромні плити», - написав Соболевський.

За його словами, природно, що якість ремонту та надійність мосту після нього викликають великі сумніви. У будь-якому разі координати Антонівського мосту після цих маніпуляцій не зміняться, зазначив перший заступник голови облради.

Читайте також: У Херсоні росіяни облаштували платну поромну переправу через Дніпро

Як повідомляв Укрінформ, у мережі з'явилося відео з Антонівського мосту в Херсонській області, якому Збройні сили України проти ночі 27 липня завдали точного удару. Пересуватися мостом тепер неможливо; отож, логістичні та транспортні шляхи загарбників зруйновано.

Збройні сили завдали ударів по трьох ключових об'єктах: Антонівському та Дар'євському мостам та дорозі через дамбу Каховської ГЕС.

Депутат Херсонської облради Сергій Хлань вважає безперспективними плани загарбників знайти альтернативу пошкодженому Антонівському мосту.

Після закриття Антонівського мосту в Херсоні на ринках удвічі зросли ціни, люди запасаються продуктами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-