У Херсоні росіяни облаштували платну поромну переправу через Дніпро

У Херсоні росіяни облаштували платну поромну переправу через Дніпро

Укрінформ
Після влучних ударів ЗСУ по Антонівському мосту через Дніпро у Херсоні російські загарбники облаштували поромну переправу - попри обіцянки, не безкоштовну.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Херсонської ОВА, передає Укрінформ.

"У Херсоні окупанти запустили поромну переправу через Дніпро в районі пошкодженого Антонівського мосту. Окупаційна влада заявляла, що користуватися нею можна буде безкоштовно, але очевидці розповідають, що одна поїздка коштує 250 гривень", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що крім легкового транспорту переправою користуються військові рф, переправляючи свою техніку.

Читайте також: На Херсонщині ЗСУ вночі уразили кілька ворожих цілей

В ОВА також повідомили, що в трьох селах Бериславського району озброєні військовослужбовці рф незаконно заволоділи автомобілями цивільних ВАЗ-2106 та Volkswagen Bora, а також вантажними ГАЗ-3307 та ГАЗ-53.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники викрали пасажирський теплохід, який був пришвартований на Карантинному острові у Херсоні і використовують його для переправлення через річку Дніпро в районі пошкодженого Антонівського мосту.

Читайте також: У Херсоні після закриття Антонівського мосту підскочили ціни - люди запасаються продуктами

ЗСУ тримають під вогневим контролем стратегічно важливі логістичні і транспортні шляхи, які для ворога мають критичне значення. Останніми днями Збройні сили завдали ударів по трьох ключових об'єктах: Антонівському і Дар'ївському мостах і по дорозі через дамбу Каховської ГЕС. Загарбники намагаються нашвидкуруч відремонтувати мости, прагнучи відновити шляхи постачання боєприпасів та важкої техніки, проте безпека використання мостів залишається під питанням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-