Пропагандисти пропонують влаштувати ГУЛАГ тим, хто не хоче співпрацювати з рф в Мелітополі

Пропагандисти пропонують влаштувати ГУЛАГ тим, хто не хоче співпрацювати з рф в Мелітополі

Укрінформ
російські пропагандисти пропонують створити “локальний запорізький ГУЛАГ” для тих, хто відмовляється співпрацювати із загарбниками в Мелітополі.

Відповідні заяви лунали в ефірі радіо “Комсомольская правда”, їх оприлюднив у Телеграмі міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

На кадрах чути, як журналіст запитує, чи був розстріляний керівник КП “Чистота” після відмови співпрацювати з загарбниками. Він також був здивований, що не були захоплені й члени родини комунальника.

Читайте також: Загарбники мають намір проводити «референдум» протягом тижня - мер Мелітополя

Співрозмовник на ім’я Дмитро також скаржиться, що вчителі відмовляються виходити 1 вересня на роботу та планують вчити дітей у режимі онлайн.

“За гроші розстрілювати, мабуть, не варто, а от відняти в них кредитні картки, на які вони гроші отримують, виселити їх з квартир... щось в дусі нашого старого доброго ГУЛАГу. Вони ж чекають ГУЛАГу, так дайте їм, щоб шуба загорнулась”, - пропонує пропагандист.

Мер Мелітополя заявив, що вірить в те, що кожен, хто знущається з мирного населення та чинить тортури над українцями, буде покараний.

Читайте також: Українців в окупації погрозами змушують отримувати російські паспорти - розвідка

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-