Збитки від ракетного удару по Вінниці становлять близько ₴240 мільйонів

Збитки від ракетного удару по Вінниці становлять близько ₴240 мільйонів

Укрінформ
Збитки від ракетного обстрілу Вінниці без урахування руйнувань Будинку офіцерів та будинку побуту «Ювілейний» становлять близько 240 мільйонів гривень.

Про це повідомила Вінницька міська рада, передає Укрінформ.

«Близько 240 мільйонів гривень орієнтовно становлять збитки внаслідок ракетного удару по Вінниці, не враховуючи зруйновані приміщення будинку побуту «Ювілейний» та Будинку офіцерів», - йдеться у повідомленні.

Як уточнили Укрінформу у міській раді, від влучання російських «Калібрів» у місті постраждали 49 багатоповерхових і 29 приватних будинків, які опинилися в епіцентрі теракту 14 липня.

Наразі у восьми пошкоджених будинках відновлено цілісність покрівель. Там провели поточні ремонти. Капітальні ремонти даху тривають у п’яти багатоповерхівках.

Читайте також: У Вінниці помер лікар, поранений унаслідок ракетного обстрілу міста

Триває комісійне обстеження пошкоджених квартир відповідно до заяв їх власників. Звернення стосовно отримання компенсації надійшли від 350 осіб.

Днями міськрада виділила кошти на заміну та ремонт вікон і дверей у місцях загального користування пошкоджених будинків.

Як повідомлялось, 14 липня у середмістя Вінниці влучили три російські ракети «Калібр», загинули 28 осіб, понад 200 отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-