Загарбники закладають плитами дірки на Антонівському мості – депутат Хлань

Загарбники закладають плитами дірки на Антонівському мості – депутат Хлань

Укрінформ
Те, що російські загарбники повністю відремонтували Антонівський міст поблизу Херсона не відповідає дійсності, там поклали на дірки дорожні плити і можливий лише проїзд легкового транспорту.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці написав депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

«Те, що росіяни повністю відремонтували Антонівський міст не відповідає дійсності. Так, проїзд легкового транспорту можливий, але не тяжкої військової техніки», - повідомив Хлань.

За його словами, хоча загарбники кажуть, що мостом займаються ті, хто робив Кримський міст, і що технологія відома, і ніби проєкти є, на практиці — вони просто поклали на дірки дорожні плити і все, зазначив депутат облради.

Як повідомляв Укрінформ, у мережі з'явилося відео з Антонівського мосту в Херсонській області, по якому Збройні сили України в ніч проти 27 липня завдали влучного удару. Пересуватися мостом тепер неможливо; таким чином, логістичні й транспортні шляхи загарбників зруйновані.

Збройні сили завдали ударів по трьох ключових об'єктах: Антонівському і Дар'ївському мостах і по дорозі через дамбу Каховської ГЕС.

Читайте також: На Херсонщині ворог намагається відновити Антонівський міст

Депутат Херсонської облради Сергій Хлань назвав безперспективними плани загарбників знайти альтернативу пошкодженому Антонівському мосту.

В облраді зазначили, що російський агресор намагається відновити Антонівський міст без інженерних планів, працюють без розрахунків навантаження – просто накривають плитами пошкоджені ділянки.

Після закриття Антонівського мосту в Херсоні на ринках вдвічі зросли ціни, люди запасаються продуктами.

Чотири буксири, які тягнуть за собою понтони, не вирішать проблему постачання військових рф у Херсоні після ударів по Антонівському мосту, зазначив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-