росіяни можуть посилити ракетні удари по Харкову та області -  ОВА

росіяни можуть посилити ракетні удари по Харкову та області - ОВА

Укрінформ
російські загарбники, не маючи успіхів у протистоянні зі ЗСУ, вдаються до терору проти мирних жителів та готуються посилити ракетні удари по Харківщині.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Не маючи успіхів на фронті, окупанти не лише розповсюджують фейки, а й від безсилля продовжують терор проти мирних людей. Маємо інформацію, що найближчими днями ворог посилить ракетні удари по місту Харкову та по районах області. Тому прошу мешканців Харківщини не нехтувати сигналами тривоги, без крайньої потреби не знаходитися на вулиці, а під час тривоги перебувати в укриттях", - зазначив Синєгубов.

Він також поінформував, що останні дні загарбники поширюють повідомлення щодо можливого повторного наступу на Харків. Та запевнив, що обласна влада та українська армія готові до будь-яких дій ворога.

Читайте також: Обстріли Миколаєва й області: серед поранених є дитина

"Наші захисники надійно тримають оборону, не дають ворогу просунутися вперед, хоч той і намагається. Навіть спроби розвідки окупантів - невдалі. Загарбники постійно зазнають втрат в живій силі та техніці. Ми щодня посилюємо фортифікаційні споруди та наші оборонні можливості. При спробі піти вперед ворога чекає лише чергове фіаско та ще більші втрати", - наголосив начальник ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулої доби ворог обстрілював Богодухівський, Чугуївський, Харківський та Ізюмський райони області, а в ніч на 3 серпня завдав двох ударів по Харкову ракетами із ЗРК С-300.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-