За добу отримали допомогу та евакуювалися з Донеччини понад 600 цивільних – ОВА

За добу отримали допомогу та евакуювалися з Донеччини понад 600 цивільних – ОВА

Фото
Укрінформ
На Донеччині за минулу добу отримали допомогу та евакуювалися понад 600 цивільних жителів регіону.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Головне управління ДСНС України у Донецькій області.

«Особовим складом Головного управління під час евакуації на залізничному вокзалі в м. Покровську надана допомога 598 особам, з них 28 дітей та 12 осіб з обмеженими фізичними можливостями», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що впродовж минулої доби рятувальниками ДСНС була проведена евакуація 10 осіб із смт Нью-Йорк Бахмутського району.

Крім того, особовим складом ГУ під час евакуації на визначеному місці у місті Торецьк було надано допомогу 71 особі, з них 10 дітей та одна особа з обмеженими фізичними можливостями.

Читайте також: За добу загарбники завдали 24 удари по Донеччині

Як повідомлялося, агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області. У регіоні вже давно немає газопостачання, а в багатьох населених пунктах - і водопостачання. Ворог робить спроби прорвати українську оборону в кількох напрямках, але не має успіху і повертається на свої попередні позиції.

На Донеччині до осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тис. населення, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, інші всі повинні евакуюватися. До 24 лютого на Донеччині постійно проживали 1 млн 670 тис. осіб.

Віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук заявила, що розпочалася обов’язкова евакуація з Донеччини. Перший потяг прибув вранці 2 серпня у Кропивницький.

Фото: Фейсбук ГУ ДСНС України у Донецькій області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-