На Полтавщині оголосили конкурс на екскіз поштової марки

На Полтавщині оголосили конкурс на екскіз поштової марки "Гадяцьке сафарі"

Укрінформ
У Полтавській області оголосили конкурс на створення ескізу поштової марки воєнного часу "Гадяцьке сафарі".

Про це повідомив у Телеграмі начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін, передає Укрінформ.

"Полтавщина матиме власну поштову марку воєнного часу – «Гадяцьке сафарі». Разом з Олександром Біленьким (голова Полтавської облради - ред.) і Полтавською філією АТ «Укрпошта» розпочинаємо конкурс на ескіз поштової марки «Гадяцьке сафарі», - йдеться у повідомленні.

За словами начальника ОВА, конкурсні роботи мають продемонструвати потужну роль Полтавщини в захисті країни та зміцненні незалежності держави.

Збір конкурсних робіт триватиме до 7 серпня включно, ескіз можна надіслати за посиланням. Найкращі будуть представлені на народне голосування, яке і визначить переможця.

"Поштова марка «Гадяцьке сафарі» для Полтавської області створюється за проєктом «Власна марка». Представимо й урочисто погасимо поштову марку разом з автором переможного ескізу", - зазначив Лунін.

Окрім марок в області планують випуск поштових конвертів і карток.

"Гадяцьким сафарі" назвали дії місцевих сил спротиву на початку повномасштабного вторгнення рф, коли селяни Гадяцького району Полтавщини забрали або знищили понад півтора десятка російської техніки — танки, бойові броньовані машини й навіть зенітно-ракетні комплекси.

Читайте також: На Полтавщині відновили свердловину з видобутком газу до 200 тисяч кубометрів на добу

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-