росіяни вдарили вночі по Миколаєву з РСЗВ «Смерч» та ракетами С-300

росіяни вдарили вночі по Миколаєву з РСЗВ «Смерч» та ракетами С-300

Укрінформ
Через нічні обстріли російськими загарбниками Миколаєва пошкоджені гуртожиток одного з університетів та низка житлових будинків. Ворог обстрілював місто з РСЗВ «Смерч» та ракетами С-300.

Про це повідомляє пресслужба Миколаївської обладміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Вночі 2 серпня після 01:00 та близько 04:00 вкотре було обстріляно два райони міста. За попередньою інформацією відомо, що один із районів зазнав обстрілів реактивними снарядами РСЗВ «Смерч», інший – ракетами типу С-300. Внаслідок чого пошкоджено гуртожиток одного з університетів. В момент влучання в приміщені знаходився охоронець будівлі, який зазнав поранення. Попередньо без жертв», - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що пошкоджені житлові будинки. Через потрапляння боєприпасів та їх уламків виникла пожежа продовольчого магазину. Детальна інформація щодо наслідків обстрілів уточнюється.

Читайте також: У кількох районах Миколаєва прогриміли вибухи, є поранений

Крім того, у Миколаївському районі 1 серпня, орієнтовно о 14:30 в с. Котляреве Шевченківської громади внаслідок ворожих обстрілів виникла пожежа житлових приміщень та господарських споруд. Також внаслідок нічних обстрілів 2 серпня у с. Галицинове Галицинівської громади пошкоджено об’єкт інфраструктури.

Вночі 2 серпня близько 01:30 була обстріляна територія біля с. Явкіно Баштанської громади. Внаслідок обстрілів у селі пошкоджено лінію електропередач. Наразі частина населеного пункту знеструмлена. Інформація щодо пошкоджень та постраждалих уточнюється.

Як повідомлялося, на Миколаївщині з початку війни пошкоджено понад 8,5 тисяч цивільних об’єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-