Всі підступи до Криворізького району надійно захищені - облрада

Всі підступи до Криворізького району надійно захищені - облрада

Укрінформ
Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук запевнив, що всі підступи до Криворізького району надійно захищені.

Як передає Укрінформ, про це Лукашук написав у Телеграмі, коментуючи інформацію в мережі щодо підготовки ворожого наступу.

"Сьогодні в мережі з‘явилася інформація про те, що росіяни готуються до наступу зі сторони Кривого Рогу. Хочу заспокоїти мешканців міста і прикордонних населених пунктів: завдяки зусиллям ЗСУ, а також обласної, районної, міської військових адміністрацій та органів місцевого самоврядування всі підступи до Криворізького району надійно захищені", - йдеться у дописі.

Він також додав, що збудовано опорні пункти, фортифікаційні споруди, вирито десятки кілометрів окопів.

Голова облради зазначив, що окупанти не шкодують своїх ракет і накривають артилерією наші міста і села. Він закликав людей не ігнорувати сигналів повітряної тривоги. Проте акцентував увагу на тому, що область надійно укріплена. Органи місцевого самоврядування працюють, виконують свої функції і допомагають військовослужбовцям. Херсонський, Харківський, Донецький, Запорізький напрямки – під контролем Збройних сил.

Читайте також: Ворог уночі вдарив «Градами» по Дніпропетровщині

"Розумію, що всім зараз важко. Можливо, комусь здається, що ця війна ніколи не закінчиться. Втім, ворог того і хоче – щоб українці зламалися. Тому окупанти своїми обстрілами влаштовують нам терор, намагаються посіяти паніку, "працюють" на інформаційному фронті", - додав Лукашук.

Надвечір ворог обстріляв Велику Костромку у Криворізькому районі. Пошкоджень будівель не зафіксовано, постраждалих немає.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-