ДБР підозрює в держзраді трьох інспекторів басейнового управління з Бердянська

ДБР підозрює в держзраді трьох інспекторів басейнового управління з Бердянська

Укрінформ
Працівники Державного бюро розслідувань заочно повідомили про підозру у державній зраді трьом головним інспекторам відділу рибоохоронного патруля № 1 Азовського басейнового управління Державного агентства меліорації та рибного господарства України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДБР.

Починаючи з березня поточного року, правоохоронці з власної ініціативи розпочали “службу” у так званому “отделе охраны окружающей среды и водных биоресурсов” адміністрації рф у тимчасово захопленому Бердянську. Зрадники здійснюють чергування та контроль за виловом і подальшою передачею продукції на пункт прийому в інтересах ворога, йдеться у повідомленні.

Чоловіки фактично допомагають загарбникам використовувати флот Азовського басейнового управління та розпоряджатись водними біоресурсами, що належать народу України.

Правоохоронці підозрюються у державній зраді (ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк 15 років або довічне позбавлення волі, з конфіскацію майна.

ДБР вчергове попереджає, що всі тимчасово захоплені російською армією території найближчим часом будуть звільнені, а всі колаборанти та зрадники будуть притягнуті до суворої відповідальності.

Читайте також: СБУ оголосила підозру зраднику, який відкрив центр видачі паспортів рф у Бердянську

Як повідомляв Укрінформ, у липні Служба безпеки України оголосила про підозру зраднику, який добровільно погодився стати виконуючим обов’язки першого заступника начальника так званої структури російських загарбників “мвд м. Бердянськ”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-