На території Маріупольського меткомбінату за два тижні підірвалися на розтяжках восьмеро цивільних

На території Маріупольського меткомбінату за два тижні підірвалися на розтяжках восьмеро цивільних

Укрінформ
Підтверджено факт підриву на розтяжках вісьмох цивільних на території Маріупольського меткомбінату ім. Ілліча за два тижні.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«На ММК ім. Ілліча поновили практику розбору завалів цивільними вперед саперів. За два тижні вже підтверджено факт підриву на розтяжках двох цивільних в Аглофабриці та 6 цивільних в ремонтному цеху. Просто мраzі», - написав Андрющенко.

Він також повідомив, що вночі в районі Волонтерівки Кальміуського району російські окупанти влаштували стрілянину з автоматів. 

Читайте також: У Маріуполі росіяни припинили видавати гуманітарну допомогу

«Через п’яну сварку з «днрівцями»: з’ясовували хто більший визволитель. На жаль, без жертв серед військових, на щастя – без жертв серед цивільних. Дедалі «человек с ружем» стає головним гегемоном міста», - заявив радник мера.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь сьогодні без нормального постачання електрики, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тисяч були депортовані до росії та тимчасово окупованих територій Донецької області.

Читайте також: У Маріуполі – черга за перепустками, щоб виїхати з міста

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «відновлення життя міста».

Жителі міста чинять спротив «владі» - розповсюджують по місту наліпки та листівки з українською символікою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-