На Херсонщині росіяни змушують «латати» мости комунальників, бо дорожники відмовилися

На Херсонщині росіяни змушують «латати» мости комунальників, бо дорожники відмовилися

Укрінформ
Спеціалісти дорожньої сфери ремонтувати мости на Херсонщині, що були обстріляні ЗСУ, відмовилися, тому окупанти примусили це робити працівників комунальних підприємств.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Херсонська ОВА.

«Окупанти намагаються залатати Антонівський та міст біля Каховської ГЕС, що були пошкоджені точними ударами ЗСУ. Ремонтувати мости спеціалісти дорожньої сфери відмовилися, тому окупанти примусили це робити звичайних працівників КП», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, на думку керівника Херсонської ОВА, ремонт мостів на Херсонщині, по яких завдали удару Збройні сили України, окупантам не допоможе. Удари по мостах - це сигнал для російських військових, що настав час тікати з Херсонщини зокрема, і загалом з території України.

Нагадаємо, українські військові тримають під вогневим контролем логістичні маршрути російських загарбників на Херсонщині, що збільшує перевагу ЗСУ.

Останніми днями Збройні сили завдали ударів по трьох ключових об'єктах: Антонівському і Дар'ївському мостах і по дорозі через дамбу Каховської ГЕС.

Читайте також: ЗСУ вдарили ще по одному важливому для ворога мосту на Херсонщині - депутат

На Херсонщині російські загарбники намагаються нашвидкуруч відремонтувати мости, прагнучи відновити шляхи постачання боєприпасів та важкої техніки, проте безпека використання мостів залишається під великим питанням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-