Суд повернув державі військове містечко на Львівщині

Суд повернув державі військове містечко на Львівщині

Укрінформ
Західний апеляційний господарський суд за позовом військової прокуратури повернув у власність держави військове містечко у Буській громаді на Львівщині, вартість майнового комплексу якого оцінюють у 25 млн грн.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора, передає Укрінформ.

«Львівська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону у суді домоглася повернення Міністерству оборони України майнового комплексу військового містечка №9 у с. Чаниж на Львівщині», - йдеться у повідомленні.

Було встановлено, що ця нерухомість незаконно використовувалася товариством з обмеженою відповідальністю.

Спецпрокурори звернулися до суду з позовом про витребування з чужого протиправного володіння військового об’єкта, розташованого на земельній ділянці площею майже 4 га та загальною вартістю 25 млн грн.

Західний апеляційний господарський суд повністю задовольнив позовні вимоги Львівської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

Читайте також: Суд повернув Міноборони 2,5 тисячі гектарів на Одещині

Спецпрокурори забезпечили реальне виконання цього рішення. Майновий комплекс згідно з актом прийому-передачі повернуто у власність держави.

Як повідомляв Укрінформ, прокурори Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Офісу генпрокурора спільно із представниками оборонного відомства у Північному апеляційному господарському суді відстояли безпідставність стягнення з Міністерства оборони понад 162 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-