У Боровій на Харківщині загарбники призначили «керівником» учасника талант-шоу

У Боровій на Харківщині загарбники призначили «керівником» учасника талант-шоу

Укрінформ
У Борівській громаді на Харківщині загарбники призначили «керівником» учасника талант-шоу 52-річного Сергія Агаркова, відомого своєю антиукраїнською позицією з 2014 року.

Про це повідомила в Телеграмі Борівська селищна рада, передає Укрінформ.

«В тимчасово окупованій Борівській громаді з‘явився новий керівник окупаційної адміністрації. Цього разу своїм гауляйтером окупанти призначили харків‘янина з проросійськими поглядами Сергія Агаркова», - йдеться у повідомленні.

Агарков – відомий на Харківщині як учасник популярного талант-шоу.

«З сайту телеканалу СТБ вдалося дізнатися, що він займався підприємницькою діяльністю, а у 2010 році брав участь у відборі до другого сезону шоу «Україна має талант!» - приймав на живіт удари сокири, засовував до носа довгі цвяхи та ковтав палаючий смолоскип. З такою ж програмою він виступав колись на концерті в одному з сіл Борівської громади», - зазначили в селищній раді.

Читайте також: СБУ оголосила підозру колаборанту із створеної загарбниками «адміністрації» Мелітополя

Сайт «Миротворець» також повідомляє, що Агарков відкрито висловлював свою антиукраїнську позицію з 2014 року, був керівником організації «Союз народної єдності» та одним із авторів сепаратистського проекту «Дорожня карта Новоросії». У 2014 році він виїхав до росії.

1 липня українські ЗМІ повідомляли, що Сергія Агаркова окупанти призначили «заступником мера» у тимчасово захопленому місті Балаклія на Харківщині. На російських інтернет-ресурсах тоді поширювалось відео з приміщення Балаклійської міської ради, на якому самопроголошений «заступник мера» зривав табличку з іменем законного голови Ізюмської райдержадміністрації Степана Масельського.

Як повідомлялося, в Борівській громаді, що повністю захоплена з 14 квітня, російські війська знищили та пограбували школи, вивозять майно з приватних будинків. Розграбовано сільськогосподарські підприємства, від фермерів вимагають продовжувати роботу після перереєстрації, за відмову погрожують «націоналізацією» майна.

Читайте також: У Білогорівці захопили у полон російського розвідника

19 квітня стало відомо, що в Боровій загарбники призначили свого «коменданта» - російського військового Сергія Раздорожного - керівника військової комендатури Новосибірського гарнізону рф. 10 червня селищна рада поінформувала, що загарбники також призначили «керівником» Борової колишнього чиновника з Барановичів (Республіка Білорусь) Андрія Семашка. Однак останнього в селищі не бачили вже біля місяця, а російський комендант зник іще раніше.

На території громади відсутні мобільний зв’язок та інтернет, немає можливості перевести гроші у готівку чи розрахуватися у магазині карткою, люди за рахунок городів, натурального обміну товарами виживають без пенсій і зарплат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-