У Маріуполі загарбники позбавили українців прав на нерухомість

У Маріуполі загарбники позбавили українців прав на нерухомість

Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військами Маріуполі за рішенням самопроголошеної «влади» всі громадяни України позбалені права власності на нерухомість.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«Від сьогодні всі громадяни України позбавлені права власності на нерухомість в Маріуполі за рішенням окупаційної влади. Якщо не пройшли реєстрацію в бананових органах бананової республіки. Фактично, днями пройде «націоналізація!» вцілілого і піде розселення по ордерах. Тобто було наше, стало чиєсь. Таке воно, «маневренное жилье», - написав Андрющенко.

Він нагадав, що вже попереджав ще в травні, що так станеться, але загарбники спростовували і казали, що це «фейк».

Радник мера попередив маріупольців, що всі ці рішення самопроголошеної «влади» незаконні.

«Попереджаємо маріупольців, які будуть вселятись в квартири. Це рішення не варто паперу, на якому його можна було б надрукувати, якщо б в окупантів був папір. Абсолютно незаконне. Тому, якщо вже вселились - подбайте про чужу власність, інакше будете нести відповідальність за законом», - зауважив Андрющенко.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Читайте також: У «фільтраційних центрах» Маріуполя утримують понад 10 тисяч людей – мер

Маріуполь сьогодні без нормального постачання електрики, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тисяч були депортовані до росії та тимчасово окупованих територій Донецької області.

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «поновлення життя міста».

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-