У Чугуєві ракетні удари пошкодили дві багатоповерхівки

У Чугуєві ракетні удари пошкодили дві багатоповерхівки

Фото
Укрінформ
У ніч на 18 липня загарбники завдали по м. Чугуїв на Харківщині ракетних ударів, унаслідок яких пошкоджено два багатоквартирних будинки.

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба Харківської обласної прокуратури, передає Укрінформ.

«18 липня близько 2 години ночі окупанти нанесли ракетний удар по Чугуєву, що призвело до пошкодження двох багатоповерхівок», - ідеться в повідомленні.

У Чугуєві на Харківщині ракетні удари пошкодили дві багатоповерхівки / Фото: Харківська обласна прокуратура

Також у прокуратури уточнили, що внаслідок обстрілу смт Печеніги в Чугуївському районі 17 липня загинув 38-річний чоловік, ще двоє чоловіків віком 63 та 75 років отримали поранення (в ОВА раніше повідомлялося про одного загиблого та одного пораненого).

За фактом обстрілу правоохоронці відкрили провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством) Кримінального кодексу України.

За даними відомства, внаслідок чергового обстрілу пошкоджено також житлові будинки у Київському районі. Як інформує начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, ідеться про селище П’ятихатки, один з найбільш постраждалих від обстрілів район Харкова. Пошкоджено два житлових будинки, автівки та прилегла територія.

Читайте також: На Харківщині за добу загинули двоє людей і двоє поранені

Як повідомлялося, за даними міської влади Чугуєва, внаслідок нічного обстрілу було пошкоджено мережу водопостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-