В Енергодарі загарбники розганяють фейки про «партизанів-терористів»

В Енергодарі загарбники розганяють фейки про «партизанів-терористів»

Укрінформ
В окупованому Енергодарі російські загарбники створюють фейки про українських партизанів, які начебто готують теракти проти місцевих мешканців.

Про це повідомив у Телеграмі міський голова Енергодара Дмитро Орлов, передає Укрінформ.

"Сміттєві Телеграм-канали мордорської орди, яка засіла в Енергодарі, останнім часом намагаються нав’язати місцевим мешканцям думку про те, що вони активно борються з неіснуючими партизанами, вилучають арсенали зброї, викривають замахи… Ось і сьогодні недолугі «знайшли» біля зупинки громадського транспорту «саморобний вибуховий пристрій». І звичайно ж, відразу викрили наміри невстановлених осіб - теракт! Проти працівників станції, які чекають на зупинці автобуси", - написав Орлов.

Він наголосив, що Енергодар - місто освічених людей. І дешева пропаганда лише смішить усіх адекватних жителів, які розуміють, що терористи - це росіяни.

Читайте також: росіяни обстрілюють Енергодар, звинувачуючи ЗСУ

Мер вважає, що такі фейки росіяни створюють, аби звітувати керівництву про свою "активну діяльність", виправдати терор, який чинять у місті, а також списати на міфічних "партизанів" власні прорахунки.

Як повідомляв Укрінформ, російська пропаганда перекручує матеріали видання The Washington Times, намагаючись переконати, що Україна нібито залишиться без американського озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-