Удар по Вінниці: рятувальники розібрали 50% знищених об'єктів

Удар по Вінниці: рятувальники розібрали 50% знищених об'єктів

Фото
Укрінформ
У Вінниці уламки будівельних конструкцій, зруйнованих ракетним ударом російських військ, розібрані вже на 50 відсотків, триває розбір завалів у Будинку офіцерів.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомляє у Фейсбуці.

"Станом на 15:00 продовжуються аварійно-рятувальні роботи по розбору завалів у Будинку офіцерів. Обстежено та розібрано уламки будівельних конструкцій на 50% загальної площі об’єктів", – ідеться в повідомленні.

За даними ДСНС, унаслідок ракетного удару пошкоджені та зруйновані орієнтовно 55 багатоквартирних та приватних житлових будинків, 40 автомобілів.

Загинули 23 людини, троє з них – діти. Звернулися за допомогою 197 осіб, з них 80 госпіталізовані, зокрема троє дітей. Усім постраждалим надається необхідна медична допомога.

Від початку робіт підрозділи ДСНС врятували трьох людей. Триває пошук 11 осіб, зв’язок з якими відсутній.

На місці події працюють три кінологічні розрахунки. Сформована група психологів ДСНС у складі дев'ятьох осіб. Організована взаємодія із психологами Товариства Червоного хреста в Україні, Збройних сил України та Національної поліції.

Психологічна допомога надана 115 постраждалим, 63 працівникам ДСНС та 38 медикам.

Читайте також: Пошкоджені ракетами будинки культури та побуту у Вінниці знесуть

Загалом до аварійно-рятувальних робіт залучені 445 особи та 74 одиниці техніки.

Як повідомлялося, 14 липня війська російської федерації завдали удару по центру Вінниці ракетами "Калібр". Із 23 загиблих унаслідок обстрілу поліція ідентифікувала 19 осіб. Серед жертв троє дітей: чотирирічна дівчинка та двоє хлопчиків віком 7 т

Фото: ДСНС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-