Біля узбережжя Одещини знешкодили дві міни

Біля узбережжя Одещини знешкодили дві міни

Відео
Укрінформ
Фахівці ВМС ЗС України підірвали у прибережних водах Одещини ще дві ворожі міни, що зірвалися з кріплень через шторм.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба оперативного командування «Південь».

«До узбережжя Дністровського лиману з моря принесло морську міну. Чергове нагадування моря про небезпеку несвідомим громадянам, які, незважаючи на попередження та заборону, продовжують влаштовувати запливи у прибережних водах Одещини. Вчасно виявлену міну взяли під спостереження, а з прибуттям фахівців морської підривної команди ВМС ЗС України було здійснено контрольований підрив», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що другу «рогату небезпеку» хвилі принесли до узбережжя в Одеському районі. Вчасно виявлену загрозу і тут контрольовано знищили військові фахівці.

Читайте також: Загарбники зараз не спроможні висадити морський десант на Одещині - Братчук

Як повідомлялося, 2 липня біля узбережжя курортного селища Кароліно-Бугаз Одеської області вибухнула міна, внаслідок чого один відпочивальник загинув, а інший отримав контузію. Раніше і також від вибуху міни загинув чоловік, який з родиною, попри заборону, прийшов на міський пляж Одеси.

Читайте також: росіяни випустили дві ракети Х-31 по Одещині, влучили в молдовський танкер

На початку липня на деяких пляжах Одеси почали встановлювати огорожі з сітки, щоб закрити відпочивальникам прохід до моря. Недавно обласна військова адміністрація та мерія Одеси ухвалили рішення не відкривати цьогоріч не відкривати морських пляжів - через мінну небезпеку та ймовірність ворожого ракетного удару по скупченнях людей.

Фото: Facebook/Оперативне командування "Південь"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-