Без зв’язку, пошти та курортного сезону: мер заявив про ускладнення життя в Скадовську

Без зв’язку, пошти та курортного сезону: мер заявив про ускладнення життя в Скадовську

Укрінформ
Ситуація в окупованому Скадовську на Херсонщині продовжує ускладнюватися.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці заявив міський голова Скадовська Олександр Яковлєв, який перебуває за межами тимчасово захопленого міста.

«Ситуація в місті продовжує ускладнюватися. З 1 липня зупинили свою роботу відділення Укрпошти. Відтепер усі готівкові пенсії будуть перераховуватися на спеціальні рахунки в Ощадбанку, звідки їх можна буде взяти лише при зверненні до працюючих відділень Ощадбанку на підконтрольній території. Безготівкові виплати на пенсійні картки продовжують надходити згідно з графіком», - зазначив Яковлєв.

За його словами, продовжується тиск окупаційної влади на вчителів. Їм активно пропонують із 1 вересня йти працювати в російські школи, але вчителі не погоджуються, написав міський голова.

Читайте також: Оголосили про підозру «керівникам» Скадовська, яких призначили загарбники

Держава та міська рада продовжують виконувати свої зобов’язання по утриманню всіх комунальних закладів та установ.

«Здійснили всі виплати за червень у підпорядкованих нам закладах. Разом, це майже 2 тис. жителів скадовської громади. Звісно, виплати не отримують ті, хто проявив свою підтримку окупаційній владі. Такі, на жаль, є», - підкреслив міський голова.

Зрозуміло, що ні про який курортний сезон цього року не йдеться, акцентує Яковлєв. Місто «звільнили» від нормального безпечного життя, тому люди змушені виїжджати.

Українського зв'язку та інтернету немає з кінця травня. Дехто пристосувався, а дехто принципово не вірить у пропаганду, що це надовго, й очікує на звільнення, написав міський голова.

Читайте також: У захопленому Скадовську на Херсонщині росіяни викрали і вбили рятувальника

Як повідомляв Укрінформ, до вибухів в окупованому Скадовську Херсонської області 6 липня, що спричинили загибель скадовчанки та поранення дитини, причетні військові рф.

На Херсонщині загарбники погрожують працівникам Укрпошти. Херсонська дирекція "Укрпошта" тимчасово зупинила діяльність із 1 липня. На Херсонщині окупанти розганяють фейки, що Україна відмовилася від пенсійного забезпечення в регіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-