Нічними обстрілами росіяни намагаються деморалізувати Харків, але це їм не вдасться – мер

Нічними обстрілами росіяни намагаються деморалізувати Харків, але це їм не вдасться – мер

Укрінформ
Нічними ракетними обстрілами війська рф намагаються деморалізувати жителів Харкова, але це їм не вдасться, водночас ворог намагається завдати максимальних збитків інфраструктурі.

Про це в ефірі національного марафону новин повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляє Укрінформ.

«Дуже була неспокійна ніч. Зруйновано кілька будівель – адміністративних, торгових, які до військових за великим рахунком не мають жодного відношення. Ми сьогодні усуваємо все те, що накоїв російський агресор уночі. Ось цими своїми діями російські війська намагаються деморалізувати місто Харків. Але я абсолютно точно можу сказати, що нічого не вийде. Харків'яни тримаються, харків'яни об'єднані. Все, що агресор робить, викликає у нас лише здорову ненависть та злість. І наші Збройні сили сьогодні потужні, стабільні, і перемога буде за нами – у це вірять усі харків'яни», – заявив Терехов.

Читайте також: Ворог обстріляв село на Харківщині фосфорними боєприпасами

Він зазначив, що сьогодні зазнали ракетних ударів райони, які раніше не обстрілювалися. І вже є тотально зруйновані райони – П'ятихатки, Північна Салтівка, ХТЗ.

«Але географія обстрілів насправді непередбачувана. Постійно у нічний час бомбардують місто. Сьогодні вночі було перебито водовід. Ми його вже відновили. Звичайно, вони прагнуть завдати максимальних збитків інфраструктурі, намагаючись внести хаос», - сказав мер, додавши, що при цьому в місті продовжують працювати аптеки, ринки, магазини.

Читайте також: На Харківщині 220 тисяч жителів стали ВПО в межах області – ОВА

Як повідомлялося, протягом уже місяця Харків щоночі зазнає ракетних ударів. Минулої ночі було зруйновано будинки у Новобаварському районі, у Київському районі ракета влучила у будівлю Державного педагогічного університету ім. Сковороди там загинув 40-річний охоронець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-