У селищі на околиці Маріуполя - бунт населення через відсутність води та світла

У селищі на околиці Маріуполя - бунт населення через відсутність води та світла

Укрінформ
У селищі Волонтерівка на околиці Маріуполя виник громадський бунт населення через відсутність води, світла та відсутність вирішення проблем окупаційною "владою", що діє на цій території.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, опублікувавши відео з місця події.

"Маріуполь. Черговий громадський бунт. Тепер у Волонтерівці. Понад 500 людей та 200 дітей лишаються без води, електрики та будь-якої уваги "влади" окупантів. Окрім того, чоловіків утримують в фільтраційній колонії в Сєдово та Козацькому. Люди вийшли на вулицю - влада сховалась. Даремно. Знаючи наших людей, це лише початок», - написав Андрющенко.

Він підкреслив, що саме так народжується та розвивається громадський спротив.

Читайте також: Відбудова Маріуполя коштуватиме понад $14 мільярдів та займе до 10 років – міськрада

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване ворожими обстрілами.

Маріуполь сьогодні без нормального постачання світла, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тисяч - депортовано до росії та тимчасово окупованих територій Донецької області.

Читайте також: Жителі окупованого росіянами Маріуполя вмирають від нестачі ліків

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-