На Дніпропетровщині рф обстріляла сільгосппідприємство: горіли склади з зерном

На Дніпропетровщині рф обстріляла сільгосппідприємство: горіли склади з зерном

Укрінформ
У Великій Костромці на Дніпропетровщині військові рф обстріляли сільгосппідприємство, там спалахнули склади з зерном, пожежа погашена.

Про це в Телеграмі повідомив глава Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул, передає Укрінформ.

"Ворог вів обстріли Осокорівки, Добрянки, Потьомкіно, Іванівки та інших населених пунктів. Б'ють із усіх видів РСЗВ, ствольної артилерії, танків і мінометів. У Великій Костромці – по одній із вулиць, а також потрапили в сільгосппідприємство, там загорілися склади з зерном. Силами ДСНС пожежа погашена. Людей не зачепило", — повідомив голова Криворізької ВА.

Читайте також: На Херсонщині знову обстріли та вибухи, горять поля

Він також додав, що у Криворізькому районі сьогодні окупанти обстріляли Зеленодольську громаду: у місті Зеленодольськ поцілили по дачному масиву.

У Кривому Розі та районі загальна ситуація стабільна.

Читайте також: У Хмельницькій області зафіксували три «прильоти»

Вілкул нагадав про дотримання правил воєнного часу, й особливо – повітряної тривоги. За його словами, лише сьогодні під ранок ворог випустив по Дніпропетровщині 7 ракет. Завдяки професіоналізму наших сил ППО 6 ракет було збито над Синельниківським районом та м. Дніпро. Одна прилетіла по приватному сектору в м. Покров.

Читайте також: У Слов'янську ліквідували пожежу, яка виникла від російських обстрілів

Як повідомляв Укрінформ, ворог постійно обстрілює Зеленодольську громаду на Дніпропетровщині. Так, 30 червня російські війська обстріляли Криворізький район та знищили склад із зерном у Зеленодольську. Того ж дня поцілили й по Великій Костромці, удар припав по центру села.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-