У Полтаві суд дав по 15 років тюрми двом українцям, які вчинили держзраду

У Полтаві суд дав по 15 років тюрми двом українцям, які вчинили держзраду

Укрінформ
Октябрський районний суд міста Полтави виніс вирок двом громадянам України за державну зраду - 15 років позбавлення волі кожному з конфіскацією майна.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба Октябрьського районного суду.

«Суд розглянув ще два кримінальних провадження та засудив двох громадян України до 15 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного їм майна, кожного. Обвинувачені Є., 1975 р. н., уродженець м. Цілиноград Республіки Казахстан та Т., 1999 р. н., уродженець с. Петропавлівка Шахтарського району Донецької області отримали покарання за вчинення державної зради та участь у діяльності не передбаченого законом збройного формування», - йдеться в повідомленні.

В кожному випадку обвинувачені повністю визнали свою вину у скоєному, що було враховано судом при призначенні їм покарання.

Читайте також: Севастопольського депутата заочно засудили до 11 років ув'язнення за держзраду

Як повідомлялось раніше, тиждень тому цей же суд засудив до такого ж терміну чотирьох донеччан за участь у незаконних збройних формуваннях.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-