Загарбники вивезли з Маріуполя у Донецьк дитячий майданчик і гранітну плитку

Загарбники вивезли з Маріуполя у Донецьк дитячий майданчик і гранітну плитку

Відео
Укрінформ
У сквері в центрі Маріуполя загарбники займаються мародерством - демонтували дитячий майданчик і гранітну плитку та вивезли в окупований Донецьк.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Мародерство на всьому. Гучні заяви про «реіновацію скверу біля Драматичного театру» очікувано перетворились на банальне розкрадання… Демонтували дитячий майданчик - відвезли та вже монтують в центрі Донецька. Зараз прийшла черга до гранітної плитки. Зривають екскаваторами, вантажать і вивозять в бік Донецька», - написав Андрющенко.

Він зазначив, що найближчим часом можна буде побачити оновлену вулицю в Донецьку за рахунок маріупольских платників податків.

«Враховуючи що сам сквер дивом залишився цілим, окупанти та донецькі гауляйтери його добивають ефективніше за бомби», - зауважив радник мера.

Він нагадав, що раніше з лікарень Маріуполя було вкрадене та вивезене у Донецьк медичне обладнання, потім у місті був розібраний фонтан, тепер дитячі майданчики і плитка.

Як повідомляв Укрінформ, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Фото: InfoResist

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-