Голова Київської ОВА - про загрозу повторного наступу на область: Ситуація контрольована на 100%

Голова Київської ОВА - про загрозу повторного наступу на область: Ситуація контрольована на 100%

Укрінформ
Сили оборони в Київській області знаходяться у повній бойовій готовності, ситуація повністю контрольована.

Про це заявив очільник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба в інтерв'ю РБК-Україна, передає Укрінформ.

"Наші Сили оборони в області знаходяться на своїх місцях у повній бойовій готовності, виконують свої завдання. Ми допомагаємо військовим в матеріально-технічному забезпеченні, багато роблять волонтери. Ситуація контрольована на 100%. А далі – побачимо, ми готові", - сказав Кулеба.

Він додав, що досвід подій 24 лютого врахований, і нині "є розуміння того, яким чином цього не допустити, і все для цього робиться".

Читайте також: На Київщині через вторгнення рф загинули 1339 цивільних

Кулеба зауважив, що попри те, що вдалося вигнати ворога з Київської, Чернігівської, Сумської областей, загроза буде завжди і необхідно бути готовими до будь-якого розвитку подій.

Як повідомляв Укрінформ, Київська область була звільнені від російських загарбників на початку квітня. У визволених містах і селах зафіксовані масові руйнування та жорстокі вбивства росіянами мирних жителів.

Зокрема, за даними Київської ОВА, російські загарбники пошкодили та зруйнували в області 26 тисяч об'єктів. Понад 1300 людей офіційно визнані загиблими від російської агресії, підтверджено, що 700 осіб були розстріляні, нові випадки виявляють досі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-