У Харкові росіяни вдарили ракетою ще по одній школі

У Харкові росіяни вдарили ракетою ще по одній школі

Фото
Укрінформ
російські війська у ніч на 5 липня завдали ракетного удару по школі у Харкові, люди не постраждали. В області внаслідок російських обстрілів поранено пенсіонерку.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«О 2 годині ночі ворог завдав ракетний удар по одному з навчальних закладів Салтівського району Харкова. Частково зазнала будівля, від ракети росіяни залишили вирву на території. Жодної військової інфраструктури. На щастя, на території був один охоронець, постраждалих немає», - повідомив Синєгубов.

Читайте також: Вранці росіяни обстріляли Дніпропетровщину – один «приліт», шість ракет збили

За його даними, за минулу добу, 4 липня, ворог із артилерії та РЗСВ обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського, Богодухівського та Ізюмського районів. Пошкоджені приватні будинки, виникали займання на відкритих територіях, які ліквідовували рятувальники.

«Вчора внаслідок обстрілів в Кутузівці Харківського району поранена 81-річна жінка», - зазначив голова ОВА.

Читайте також: Ворог завдав ракетних ударів по Миколаєву

За даними Генштабу, на лінії зіткнення ведуться запеклі бої.

«На Харківському напрямку ворог зосереджений на стримуванні наших військових. В районі Ізюма окупанти обстрілювали наші позиції та намагалися вести наступ в напрямку с. Долина. Наші захисники успішно відбили спроби штурму та змусили загарбників відступити з втратами», - поінформував Синєгубов.

Як повідомлялося, 4 липня о 4-ій ранку російські загарбники завдали ракетного удару по гімназії в Шевченківському районі Харкова.

Фото: Харківська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-