Ворог вранці завдав ракетного удару по Харкову - зруйнована школа

Ворог вранці завдав ракетного удару по Харкову - зруйнована школа

Фото
Укрінформ
На Харківщині за добу внаслідок агресії рф загинули троє людей, шестеро поранені, вранці ворог знову обстріляв ракетами обласний центр.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«На жаль, протягом доби в області від дій окупантів загинули 3 жителів села Безруки Дергачівської громади. Населений пункт росіяни обстрілювали із артилерії. Поранені - 6 людей. Сьогодні о 4 ранку російські окупанти завдали підступного ракетного удару по Шевченківському району Харкова. За ціль військові терористи обрали загальноосвітню школу. Зараз рятувальники розбирають завали. Попередньо - постраждалих немає, у гімназії нікого не було», - поінформував Синєгубов.

Окупанти завдали підступного ракетного удару по Шевченківському району Харкова / Фото: Олег Синєгубов

На території області ворог протягом доби гатив по містах і селах Харківського, Ізюмського та Богодухівського районів. Внаслідок обстрілів зруйновані житлові будинки, господарчі споруди, гаражі та інші споруди.

Читайте також: росіяни потужно обстрілюють Донеччину, на Херсонщині горять ліси й поля - ситуація в областях

За даними голови ОВА, російські загарбники намагалися вести наступ на село Прудянка, що на Харківському напрямку, та зазнавши втрат, відступили.

«В районі Ізюма ворог веде наступ в напрямку Богородичного, Мазанівки та Долини. Наші захисники стримують ворога. Бої тривають. Підтримуємо ЗСУ та продовжуємо працювати на перемогу», - зазначив Синєгубов.

Читайте також: На Дніпропетровщині вночі ворог обстріляв Криворізький район

Як повідомлялося, ворог щодня вранці завдає ракетних ударів по Харкову. Під ударами підприємства, навчальні заклади, житлові будинки.

Внаслідок обстрілу вранці 3 липня загинула одна людина і четверо отримали поранення.

На півночі та північно-східному напрямку в області тривають бойові дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-