На Миколаївщині внаслідок ворожого обстрілу зруйновано житлові будинки, пошкоджено церкву

На Миколаївщині внаслідок ворожого обстрілу зруйновано житлові будинки, пошкоджено церкву

Укрінформ
На Миколаївщині внаслідок обстрілу російських військ зруйновано та пошкоджено житлові будинки, росіяни поцілили у церкву.

Про це повідомляє Миколаївська обласна державна адміністрація у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Зранку, 3 липня, близько 10:00 на території Куцурубської громади в селі Дніпровське внаслідок ворожого обстрілу зруйновано два житлових будинки, інші будинки й будівлі зазнали пошкоджень. Вдень фіксувалися обстріли селища Засілля та за межами населених пунктів Первомайської громади. Пошкоджено присадибні ділянки, відбулося займання на полях", - йдеться у повідомленні.

Також зазаначається, що після 14:00 3 липня були обстріли агресора с. Степове Воскресенської громади. Пошкоджено будівлю церкви.

Крім того, 3 липня обстріли російських військ були в селищі Березнегувате та селі Лепетиха Березнегуватської громади. Продовжуються обстріли сіл по лінії розмежування. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

Близько 23:00, 3 липня, обстрілів зазнала Широківська громада. Потерпілих немає.

Читайте також: На Миколаївщині за добу через російську агресію спалахнули п’ять пожеж

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Фото: ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-