Загарбники вилучатимуть майно у маріупольців, які торгують без «реєстрації» рф

Загарбники вилучатимуть майно у маріупольців, які торгують без «реєстрації» рф

Укрінформ
У Маріуполі з 1 липня окупанти організовуватимуть рейди для перевірки підприємств: тих людей, які не мають реєстрації росії або «днр», будуть штрафувати та вилучати майно. Це стосуватиметься і стихійної торгівлі.

Про це в Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Хто на завтра не отримує реєстрацію «бананової» республіки, або немає реєстрації на росії - веде незаконну господарську діяльність. Все майно може бути вилучено та передано у власність «молодой республики». Навіть у вуличних торговців. Вже цього тижня окупанти планують відповідні рейди по стихійних ринках задля виявлення «порушників», - написав Андрющенко.

Він також не відкидає можливості того, що окупанти пропонуватимуть «порєшать», зокрема, через Євгена Бодягіна, заступника голови окупаційної адміністрації Маріуполя та його спільника Фтіца, керівника окупаційної районної адміністрації Центрального району.

Читайте також: У Маріуполі з 1 липня загарбники видаватимуть гумдопомогу лише непрацездатним

Як повідомляв Укрінформ, у Маріуполі через скорочення гуманітарної допомоги критично не вистачає їжі. Люди стоять у тисячних чергах за хлібом.

Через те, що в місті немає їжі та води, люди полюють на голубів, роблячи пастки для птахів із підручних засобів.

Мешканці вже кілька місяців залишаються без водопостачання, щоб мати хоч якісь запаси, збирають дощову воду.

Агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-