У Миколаєві кількість жертв ворожого ракетного удару зросла до шести

У Миколаєві кількість жертв ворожого ракетного удару зросла до шести

Укрінформ
У Миколаєві станом на ранок 30 червня відомо про шістьох загиблих та шістьох поранених внаслідок ракетного удару російських військ по житловому будинку вранці 29 червня.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Миколаївської ОВА, передає Укрінформ.

"Вчора зранку, 29 червня, по Миколаєву та передмістю було випущено понад десять ракет. Зафіксовано влучання в житловий багатоквартирний будинок, де наразі відомо про 6 загиблих та 6 потерпілих. Також ракета влучила в базу відпочинку та гаражний кооператив", - йдеться у повідомленні.

Щодо інших ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу повідомляють, що у Березнегуватській громаді вчора вдень дістали поранення дві людини (цивільні, подружжя). Інформація щодо пошкоджень уточнюється.

Читайте також: Кім показав кадри влучання російської ракети у багатоповерхівку в Миколаєві

Вночі та зранку, 30 червня, були обстріли у Широківській громаді. Зруйновано один житловий будинок, пошкоджено - два. Потерпілих немає.

У Миколаївському районі вчора у другій половині дня зафіксовано обстріли Первомайської громади, внаслідок чого пошкоджено житлові будинки.

Обстріли були і в Галицинівській громаді. Наслідки уточнюються.

Читайте також: Удар по Миколаєву: ворожа ракета зруйнувала квартири з третього по п'ятий поверх

Як повідомляв Укрінформ, загарбники завдали чергового ракетного удару по Миколаєву вранці 29 червня. Одна з ракет влучила в багатоповерховий житловий будинок. Ракета російських військ, яка влучила у багатоповерхівку у Миколаєві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-