Дії адміністрації ТЦ у Кременчуці будуть предметом окремого розслідування - Монастирський

Дії адміністрації ТЦ у Кременчуці будуть предметом окремого розслідування - Монастирський

Укрінформ
Дії адміністрації торгового центру в Кременчуці, у який влучила російська ракета, будуть предметом окремого розслідування.

Про це під час пресконференції у Кременчуці заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, передає кореспондент Укрінформу.

“Дії адміністрації будуть предметом окремого розслідування, і я наразі їх коментувати не буду. Буде проведено відповідне дослідження. Але хочу звернутися до всіх — як держорганів, так і приватних структур — щодо того, що обов'язково потрібно реагувати на сигнали повітряної тривоги. Це ваша безпека, ваших працівників та ваших дітей”, - сказав Монастирський.

При цьому він вказав, що дії ворога спрогнозувати важко. За його словами, упродовж останніх трьох діб по Україні було випущено 100 ракет, і більшість об'єктів, у які влучили ракети, - це цивільні об'єкти.

“Тут поблизу немає воєнних об'єктів. Що планував ворог - сказати важко, але це не перший випадок потрапляння саме у цивільні об'єкти. Тому особисто я вважаю, що це було пряме влучення саме у ТЦ, саме у час пік, із перебування там великої кількості людей”, - сказав міністр з приводу обстрілу росіянами ТЦ у Кременчуку.

Читайте також: Венедіктова приїхала на місце ракетного удару у Кременчуці

Як повідомлялося, 27 червня дві російські ракети вдарили по місту Кременчук Полтавської області. Одна ракета впала на стадіон, а друга влучила у торгівельний центр, де перебували орієнтовно 1000 людей.

У Кременчуку оголосили триденну жалобу, 28-30 червня, за загиблими внаслідок ракетного удару російських військ.

Читайте також: СБУ розпочала розслідування ракетного обстрілу у Кременчуці

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко поінформував, що унаслідок ракетного обстрілу торгівельного центру у Кременчуку загинуло понад 20 людей, 59 постраждали, пошуки тривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-