Венедіктова приїхала на місце ракетного удару у Кременчуці

Венедіктова приїхала на місце ракетного удару у Кременчуці

Укрінформ
Генеральний прокурор Ірина Венедіктова відвідала місце ракетного удару по торговельному центру у Кременчуці.

Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Кременчука Віталій Малецький, передає Укрінформ.

"Генеральный прокурор України Ірина Венедіктова відвідала місце трагедії у Кременчуці. Відпрацювали посилення відповідальності власників ТРЦ, магазинів та інших місць масового скупчення людей за недотримання правил евакуації під час повітряної тривоги", - зазначив Малецький.

За його словами, слідству стало відомо, що адміністрація «Амстора» повідомила у чаті, що з 23 червня ТРЦ не зачинятиметься під час повітряної тривоги.

Він наголосив, що у закладах усіх форм власності під час повітряних тривог має проводитися евакуація відвідувачів та персоналу до укриттів.

"У разі порушення цієї вимоги будемо вживати заходів включно з кримінальними справами та закриттям закладів", - додав міський голова.

Читайте також: У Кременчуці оголосили триденну жалобу за жертвами російської атаки на ТЦ

Як повідомлялося, 27 червня дві російські ракети вдарили по місту Кременчук Полтавської області. Секретар РНБО Олексій Данилов поінформував, що одна ракета впала на стадіоні, а друга влучила у торговельний центр, де перебували орієнтовно 1000 людей. Надзвукові крилаті ракети Х-22 випустили бомбардувальники Ту-22М3 з Курської області рф.

Наразі відомо про 18 загиблих унаслідок обстрілу ТЦ, 36 людей вважаються зниклими безвісти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-