У Херсоні «адміністратором» пропагандистського телеканалу стала прибиральниця

У Херсоні «адміністратором» пропагандистського телеканалу стала прибиральниця

Укрінформ
У Херсоні окупанти «призначили» «адміністратором» свого пропагандистського телеканалу «таврия» колишню прибиральницю.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці написав менеджер філії Суспільне Херсон Михайло Сваричевський.

«Майже чотири місяці окупації будівель Суспільне Херсон, і ось перші прояви трк «таврия»… Кадрова політика «таврии» заслуговує на окрему увагу: адміністратором ТРК «таврия» призначено лілію макарову», - йдеться у дописі.

Сваричевський відзначив, що жодного відношення до трудового колективу філії ця людина не має, вона працювала прибиральницею згідно з договором про надання послуг.

Він також припустив, що технічний склад , який наразі можна відстежити на відео, скоріш за все, з Криму.

За словами Сваричевського, «профільні спеціалісти» рашки настільки профільні» , що їм не вистачило мізків перші півтора тижні окупації відключити «наш канал, який транслював загальнонаціональний марафон».

Менеджер філії Суспільне Херсон також закликав, якщо хтось впізнає когось на відео, повідомити про це - для фіксування факту державної зради .

Сваричевський зазначив, що всі дії окупантів свідчать про те, що вони не знають, що робити з Херсоном, не знають як стримати людський супротив, проте усвідомлюють, що майбуття в них немає. Всюди пусті слова, пропаганда та невдачі у створенні «каналу» , «хнр», проведенні «референдумів», у місцевому «управлінні».

Читайте також: Охоронця херсонського театру загарбники призначили «директором»

Як повідомляв Укрінформ, з 2 березня 2022 року команда Суспільне Херсон працює віддалено. На цей час приміщення Суспільне Херсон контролює окупаційна «влада». З боку загарбників неодноразово були спроби пошуку справ працівників філії з метою вербування, допитів та отримання інформації.

3 березня у Херсоні агресор захопив приміщення ТРК «Суспільне мовлення: Херсон». Стало відомо, що загарбники розмародерили будівлю Суспільного мовника і хочуть запустити пропагандистський телеканал «таврия».

Херсонський телеканал - колаборант «ВТВ+» розпочав мовлення на російському супутнику.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-