У Маріуполі показали зруйновану багатоповерхівку, в якій досі живуть люди

У Маріуполі показали зруйновану багатоповерхівку, в якій досі живуть люди

Відео
Укрінформ
Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко опублікував відео зі зруйнованої квартири його будинку на Лівобережжі, де досі живуть люди.

Відео він виклав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«...Відео від моїх сусідів по дому. Моєму дому в Маріуполі, на Лівобережжі. Сусідня квартира, стіна в стіну з моєю власною. І в цьому домі досі живуть люди. Без електрики, світла і надії на переселення. Живуть у тих квартирах і частині дому, яка залишилась ціла. І в цей час росіяни по всіх каналах і пабліках показують, як покращилось життя в місті», - написав Анрющенко.

Як повідомляв Укрінформ, у Маріуполі внаслідок російської агресії знищено понад 95% всіх споруд, зокрема 1356 багатоповерхових будинків.

Читайте також: У Маріуполі взимку не буде опалення, жителів «підштовхують» виїжджати до росії

У Маріуполі загарбники зносять будинки й вивозять разом зі сміттям тіла загиблих на звалище.

Агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично зруйноване обстрілами російських загарбників. Місто сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання.

Читайте також: У Маріуполі стрімко погіршується гуманітарна ситуація – в місті критично не вистачає їжі

Маріупольський міський голова заявляв, що від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тисяч мирних жителів. Нині у тимчасово захопленому місті залишаються близько 100 тисяч жителів.

Фото ілюстративне АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-