Ринок «Азовський» у Маріуполі перетворився на автокладовище

Ринок «Азовський» у Маріуполі перетворився на автокладовище

Фото
Укрінформ
Загарбники звезли на ринок "Азовський" десятки понищених та обстріляних машин маріупольців, перетворивши колись успішний оптовий ринок сільськогосподарської продукції на кладовище для авто.

Про це повідомляє в Телеграмі Маріупольська міська рада, передає Укрінформ.

"Ринок "Азовський" у Маріуполі перетворився на автокладовище. Окупанти звезли сюди десятки машин, які втратили мирні маріупольці. Кожен з цих автомобілів - це чиєсь зруйноване життя, відібрана можливість виїхати з міста. Маріупольців зробили заручниками ситуації, щоб вони залишилися у заблокованому місті", - йдеться у повідомленні.

Міськрада порівнює Маріуполь з Детройтом після кризи. Але якщо там колапс відбувся через зупинку виробництва, то місто Марії перетворили на руїни цілеспрямовано російські загарбники.

Читайте також: У Маріуполі стрімко погіршується гуманітарна ситуація – в місті критично не вистачає їжі

Як повідомляв Укрінформ, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь сьогодні без нормального постачання електрики, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тисяч депортовані до росії та тимчасово окупованих територій Донецької області.

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Фото: Маріупольська міська рада, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-