Рятувальники завезли у Лисичанськ воду та продукти харчування

Рятувальники завезли у Лисичанськ воду та продукти харчування

Фото
Укрінформ
Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій Луганської області за минулу добу, 22 червня, доставили жителям Лисичанська 500 кг продуктів харчування та 48 тонн води.

Про це у Фейсбуці повідомило Головне управління ДСНС у Луганській області, передає Укрінформ.

«Надзвичайники продовжують допомагати населенню виживати в умовах війни. В Лисичанську рятувальники підвезли містянам 48 т технічної води, доставили та розвантажили 500 кг продуктів харчування, 0,1 т питної води. А ще - евакуювали трьох людей у безпечне місце», - йдеться в повідомленні.

Рятувальники завезли у Лисичанськ воду та продукти харчування / Фото: Головне управління ДСНС у Луганській області

Крім того, минулої доби, 22 червня, рятувальники Луганського гарнізону допомагали побратимам на Харківщині: гасили пожежі житлових будинків та гаражів після ворожих обстрілів, дістали тіла двох людей з-під завалів.

Читайте також: Війська рф обстрілюють Лисичанськ і намагаються перекрити «дорогу життя»

Залучалися бійці і до ліквідації НС і в Павлоградському районі на Дніпропетровщині, де боролися з загорянням на відкритій території.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська постійно обстрілюють Луганщину з усіх видів озброєння, руйнуючи житлові будинки, інфраструктуру, вбиваючи мирних мешканців. Сотні людей у Лисичанську змушені переховуватися в підвалах і льохах, часто залишаючись без засобів для існування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-