Війська рф обстрілюють Лисичанськ і намагаються перекрити «дорогу життя»

Війська рф обстрілюють Лисичанськ і намагаються перекрити «дорогу життя»

Фото
Укрінформ
На Луганщині тривають запеклі бої у Сєвєродонецьку, російські війська ведуть масовані обстріли Лисичанська та роблять спроби перекрили «дорогу життя» - трасу «Лисичанськ-Бахмут».

Про це повідомив у Телеграмі голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

"На Луганщині пекельні бої у Сєвєродонецьку та селах-сателітах, масовані обстріли Лисичанська. орки намагаються зробити оточення вздовж траси «Лисичанськ-Бахмут», успіху не мають", - написав очільник ОВА.

Російські війська обстрілюють Лисичанськ і намагаються перекрити «дорогу життя» / Фото: Сергій Гайдай

Він зазначив, що ворог намагається встановити повний контроль над Сєвєродонецьком та здійснює спроби блокувати підрозділи Сил оборони в районах Борівського та Воронового, бойові дії тривають.

Окупанти закріплюються в Устинівці, ведуть наступ у напрямку Білої Гори, мають частковий успіх, бойові дії там теж тривають.

На напрямку Тошківка – Підлісне ворог оволодів Підлісним та Мирною Долиною, закріплюється на зайнятих рубежах. Також, має частковий успіх у районі Гірського.

Читайте також: Волонтери за два дні евакуювали 53 людей із сіл навколо Лисичанська

Ворожу спробу розвідки боєм у напрямках Метьолкіне – Воронове та Метьолкіне – Сиротине українські воїни грамотно відбили. Противник відійшов.

За інформацією керівника ОВА, росіяни притримуються «повзучої тактики» та продовжуть розстрілювати Луганщину з артилерії та авіації. Обстрілюють Сєвєродонецьк щодня по одних і тих сами точках: б‘ють по «Азоту» та зруйнованих мостах.

Російські війська обстрілюють Сєвєродонецьк / Фото: Сергій Гайдай

Лисичанськ постійно потерпає від ворожого вогню, за добу поранено трьох цивільних та декількох поліцейських. Масовані обстріли значно зруйнували інфраструктуру та житловий масив міста. Умисно були випущені ворожі ракети по будівлях силових структур Лисичанська - поліції, прокуратурі, СБУ.

Є масштабні руйнування в Гірській громаді - пошкоджено понад 20 житлових будинків.

Як повідомляв Укрінформ, у Сєвєродонецьку в бомбосховищах заводу "Азот" залишились працівники підприємства разом із сім’ями – 568 чоловік, зокрема й 38 дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-