Ворог ракетами обстріляв Дергачі на Харківщині, місто лишилося без світла

Ворог ракетами обстріляв Дергачі на Харківщині, місто лишилося без світла

Укрінформ
Уночі ворожі ракети атакували Дергачі на Харківщині, в результаті місто залишилося без електропостачання.

Про це повідомила в Телеграмі Дергачівська міська рада, передає Укрінформ.

«Уночі окупанти нанесли ракетні удари по інфраструктурних об’єктах нашого міста, через це у більшій частині Дергачів відсутня електроенергія», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що енергетики обстежують пошкодження електромереж та починають відновлювані роботи. Наразі спрогнозувати терміни відновлення електропостачання неможливо.

Також Дергачівська міськрада повідомляє, що війська рф використали при обстрілах громади боєприпаси з механізмом самоліквідації.

«Під час артилерійських обстрілів селища Слатине окупанти використали кумулятивно-осколкові бойові елементи з механізмом самоліквідації. Це дуже небезпечні снаряди, які можуть вибухнути будь-якої миті протягом 40 годин», - зазначили в міськраді.

Людей просять бути дуже обережними та при виявленні підозрілих предметів або боєприпасів не наближатися до них і телефонувати рятувальникам.

Читайте також: Загарбники обстріляли Печеніги на Харківщині, семеро поранених

Як повідомлялося, Дергачівська громада постійно зазнає ворожих обстрілів. 22 червня, крім Дергачів, війська рф завдавали артилерійських ударів по Безруках, Слатиному, Прудянці, Руській Лозовій, Новому, Питомнику, Дементіївці та Цупівці. У Слатиному зазнала ще більших руйнувань пошкоджена цивільна інфраструктура, у Прудянці за останню добу було зруйновано багато раніше вцілілих житлових будинків.

На території громади тривають запеклі бої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-