Загарбники обстріляли Печеніги на Харківщині, семеро поранених

Загарбники обстріляли Печеніги на Харківщині, семеро поранених

Укрінформ
російські загарбники обстріляли у Харківській області селище Печеніги і поранили, за попередніми даними, сімох осіб, серед них двоє дітей.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«У Чугуївському районі вночі росіяни обстріляли смт Печеніги, пошкоджено приватне підприємство, сталася пожежа. Обстріли продовжилися і зранку. Зруйновані приватні будинки. За попередніми даними, 7 поранених цивільних, з них 2 дитини, інформація оновлюється», - поінформував голова ОВА.

За даними Синєгубова, у Харкові 22 червня близько 23 год. знову були обстріли Індустріального району, сталася пожежа на складських приміщеннях. Попередньо - ніхто не постраждав.

Читайте також: У селі на Харківщині від мінометного обстрілу загинули п’ятеро людей

Також уночі загарбники знову обстріляли м. Дергачі, де частково зруйнували офісну будівлю.

На лінії зіткнення тривають активні бойові дії. На Харківському напрямку ворог намагається не допустити виходу ЗСУ в тил російського угруповання, що діє на Слов’янському напрямку.

«Противник вів повітряну розвідку в районах населених пунктів Байрак та Рубіжне. В районі Ізюму ворог намагається створити умови для відновлення наступу в напрямках Ізюм – Барвінкове та Ізюм – Слов’янськ», - повідомив Синєгубов.

Він наголосив, що українські захисники готові до будь-яких дій агресора та тримають свої позиції.

Як повідомлялося, внаслідок обстрілів з боку російських агресорів протягом дня 22 червня загинули десять осіб, ще десятеро зазнали поранень. 21 червня загинули 15 осіб, у тому числі 8-річна дитина, щонайменше 18 людей отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-