У Херсоні підірвали автівку депутата-колаборанта Ковальова – розвідка

У Херсоні підірвали автівку депутата-колаборанта Ковальова – розвідка

Укрінформ
У Херсоні підірвали автомобіль депутата-колаборанта Олексія Ковальова, доля самого зрадника наразі встановлюється.

Факт підриву автомобіля, який належить Ковальову, підтвердив в ефірі національного телемарафону начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов, повідомляє Укрінформ.

"Я можу підтвердити, що була здійснена певна дія. Автомобіль точно підірваний. В якому стані знаходиться цей колаборант і зрадник, ми ще з'ясуємо", - зазначив Буданов.

Він також зазначив, що цей та інший "не зовсім звичні випадки, які сталися в Херсонському регіоні за останні чотири дні", - справа рук української агентури і партизанів, які співпрацюють з "усіма нашими силовими структурами".

Читайте також: Допомагав загарбникам на Херсонщині: ексдепутату Ради повідомили про підозру в держзраді

Як повідомлялося, народний депутат Олексій Ковальов, обраний у виборчому окрузі №186 (Херсонська область) як висуванець "Слуги народу", виїхав на тимчасово захоплену Херсонщину і в дописі на Фейсбуці зізнався у співпраці з російськими загарбниками та підтримав можливу анексію регіону росією.

У парламентській фракції "Слуга народу" визнали, що їхній колишній колега Ковальов став колаборантом російських загарбників, та проситимуть Верховну Раду позбавити його мандата, а Генпрокуратуру і СБУ - передати справу до суду.

Фото: facebook.com / Олексій Ковальов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-