росіяни обстріляли підприємство на околиці Харкова, поранені троє людей

росіяни обстріляли підприємство на околиці Харкова, поранені троє людей

Фото
Укрінформ
У Харкові ворог обстріляв підприємство в Немишлянському районі, в результаті влучання боєприпасу почалася пожежа, троє людей отримали поранення.

Про це повідомила в Телеграмі пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області, передає Укрінформ.

«О 10:23 22 червня на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу, що сталася у виробничій будівлі одного промислових підприємств в Немишлянському районі Харкова. Пожежа трапилась внаслідок влучання ворожого боєприпаса. За попередніми даними, від уламків боєприпаса отримали поранення троє людей: двоє чоловіків та жінка», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пожежа охопила біля 50 кв. метрів. Горіло перекриття в будівлі та автомобіль, що стояв поруч. Вогонь вдалося локалізувати за 20 хвилин, ліквідували пожежу об 11:24.

Читайте також: Ворог обстрілює Харків та область, є загиблі та поранені

Як повідомлялося, Харківщина піддається масованим ворожим обстрілам. 21 червня загинуло 15 людей, у тому числі 8-річна дитина, і щонайменше 18 отримали поранення. У Харкові вночі від обстрілів постраждали Слобідський та Індустріальний райони, де були пошкоджені господарські та промислові об'єкти та сталося кілька масштабних пожеж. Зранку 22 червня війська рф обстріляли Немишлянський район.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-