Обстріли на Харківщині: серед загиблих 8-річна дівчинка, її мати поранена

Обстріли на Харківщині: серед загиблих 8-річна дівчинка, її мати поранена

Укрінформ
У Дергачівській громаді на Харківщині внаслідок російського обстрілу загинула 8-річна дівчинка, її матір отримала поранення.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Під час обстрілу в Безруках Дергачівської громади загинула 8-річна дівчинка. Її мати отримала поранення», - повідомив голова ОВА.

Синєгубов наголосив, що посилення ворожих обстрілів Харкова та області в останні дні є тероризмом проти мирного населення.

Читайте також: Ворог посилив обстріли Миколаївщини, від ракетного удару є загиблий і поранені

«Окупанти цілком усвідомлено б'ють по житлових районах, де немає жодних військових об'єктів. Це справжній тероризм проти мирного населення. Але харків'ян не залякати. росіяни уже програли битву за Харків, і зараз, тероризуючи мирне населення, вони готуються до реваншу. Але у них немає жодних шансів захопити наше місто. Наші військові добре підготовлені, вмотивовані та готові до будь-яких планів агресора», - зазначив керівник області.

Як повідомлялося, вдень 21 червня російські війська обстріляли з РСЗВ «Ураган» Індустріальний район Харкова, внаслідок чого загинули п’ять людей і ще 11 отримали поранення. Також внаслідок артилерійського обстрілу села Уди Золочівської громади загинули троє людей.

Фото: AA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-