Обстріл Харкова: росія ракетою зруйнувала корпус коледжу

Обстріл Харкова: росія ракетою зруйнувала корпус коледжу

Фото, відео
Укрінформ
У Харкові війська рф уночі ракетою зруйнували корпус одного з навчальних закладів у Київському районі, після влучення почалася пожежа.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Харківщини в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Внаслідок влучання снаряда зруйновано корпус коледжу. Пошкоджені вікна, фасади та комунікації будівель, що розташовані на її території. Громадяни не постраждали», - йдеться у повідомленні.

Як розповів начальник ГУ Нацполіції в області Володимир Тимошко, на території навчального закладу жодного військового не знаходилось, і удар по інфраструктурі міста був нанесений з метою залякування населення.

«Останніми днями з 23 години до часу ночі російські окупаційні війська завдають ударів керованими крилатими ракетами по інфраструктурі міста Харкова. Сьогодні вночі було уражено заклад освіти, в якому не перебувало жодного військового», - сказав Тимошко.

Житлово-комунальний коледж у Харкові після ракетного удару / Фото: В’ячеслав Мадієвський, Укрінформ

Читайте також: В Авдіївці загарбники обстріляли школу «Градами» з магнієвим зарядом

За інформацією Головного управління ДСНС в області, після влучання ракети в будівлі коледжу почалася пожежа. Виклик рятувальники отримали о 23.15

На момент прибуття рятувальників полум'я охопило площу близько 60 кв. м. на верхньому поверсі чотириповерхової будівлі. Вогонь вдалось локалізувати о 23:41 та повністю ліквідувати о 01:28.

Як повідомлялося, внаслідок ворожих ракетних ударів уночі 20 червня зазнала пошкоджень будівля Харківської державної зооветеринарної академії, що у с. Мала Данилівка Дергачівського району.

У місті Люботин, що за 25 км від Харкова, війська рф тієї ж ночі завдали ракетного удару по навчальному закладу, де видавалася гуманітарна допомога.

Загалом на Харківщині війська рф знищили вже понад 50 навчальних закладів і ще сотні зазнали руйнувань.

Фото: facebook.com/MNSKHARKIV

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-