Унаслідок ракетного обстрілу пошкоджено будівлю Харківської державної зооветакадемії

Унаслідок ракетного обстрілу пошкоджено будівлю Харківської державної зооветакадемії

Фото, відео
Укрінформ
Унаслідок ворожих нічних ракетних ударів зазнала пошкоджень будівля Харківської державної зооветеринарної академії, що у с. Мала Данилівка Дергачівського району.

Про це повідомив у Фейсбуці керівник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

«160 вибитих вікон, пошкоджені будівлі та вирва глибиною 4 метри та діаметром 12 метрів. Такі наслідки чергового нічного обстрілу російськими ракетами. Влучили прямісінько у дорогу перед зооветеринарною академією, будівля якої зазнала пошкоджень», - зазначив Болвінов.

За його словами, обійшлося без потерпілих.

Слідчі зафіксували пошкодження будівлі та вилучили уламки ракети.

Наслідки ракетного обстрілу Зооветеринарний Академії у передмісті Харкова / Фото: В’ячеслав Мадієвський, Укрінформ

Раніше очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов також повідомив про нічний обстріл ракетами навчального закладу у Люботині.

Тим часом міська влада Чугуєва закликає людей сьогодні не виходити без нагальної потреби з укриттів через загрозу масованих обстрілів.

Читайте також: Кладовище трамваїв: на що росіяни перетворили Салтівське депо

Як повідомлялося, в Харкові та області в останні два тижні посилилися ворожі обстріли, за останню добу поранень зазнали вісім осіб, у тому числі троє дітей, ще одна людина підірвалася на ворожій міні.

Фото: Vyacheslav Madiyevsky

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-