У Харкові вночі обстріляли депо метрополітену, є поранений

У Харкові вночі обстріляли депо метрополітену, є поранений

Укрінформ
У Харкові вночі російські війська обстріляли депо метрополітену, внаслідок чого одну людину поранено.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ситуація напружена. Були нічні прильоти. Декілька мікрорайонів відразу зазнали бомбардувань, ракетних ударів із боку російського агресора. Є руйнування. Це цивільні об'єкти, об'єкти інфраструктури, зокрема, депо метрополітену, де стояла певна кількість поїздів. Є одна поранена людина. Зараз там працює ДСНС, йде розмінування, а потім приступимо до розбору завалів», - сказав Терехов.

За інформацією голови ГУ Нацполіції в Харківській області Володимира Тимошка, якого цитує Суспільне, внаслідок удару балістичної ракети по інфраструктурі метрополітену пошкоджено щонайменше три поїзди.

Прес-служба КП «Харківський метрополітен» повідомила у Телеграмі, що «з технічних причин рух поїздів на ділянці Салтівської лінії від станції «Академіка Барабашова» до станції «Героїв праці» тимчасово призупинено».

При цьому всі станції продовжують функціонувати як укриття.

Як повідомлялося, за минулу добу внаслідок ворожих обстрілів на Харківщині троє людей загинули й семеро отримали поранення.

Фото: Харківський метрополітен

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-