Загарбники планують привезти у Мелітополь російських учителів - Федоров

Загарбники планують привезти у Мелітополь російських учителів - Федоров

Укрінформ
Оскільки у Мелітополі вчителі відмовились від співпраці з загарбниками, ті планують привезти у місто викладачів з росії, зокрема з Новосибірська.

Про це в ефірі національного телемарафону сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає кореспондент Укрінформу.

"Окупанти зрозуміли, що наші вчителі не хочуть працювати з колаборантами і відмовились співпрацювати. 90% (з 2700 людей) працівників сфери освіти відмовились співпрацювати, а ті 10% - це технічні працівники. Сьогодні рашисти починають набирати вчителів з якихось дальніх регіонів росії і пропонувати їм роботу в Херсонській та Запорізькій областях. Вчора були повідомлення, що з Новосибірська набираються вчителі", - сказав Федоров.

Читайте також: У Мелітополі російські загарбники викрадають насіння соняшника - мер

За його словами, це "дійсно загрозлива ситуація", адже зрозуміло, чого російські вчителі можуть навчати дітей. У цьому зв'язку Федоров висловив сподівання на те, що місто буде визволене, і 1 вересня діти у Мелітополі підуть в українські школи.

Як повідомлялося, у Мелітополі не зареєстровано жодного підприємця у створеній загарбниками так званій податковій інспекції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-